#19 Mp3 soitin ja loppusanat


Tämä onkin sitten matkamme päätös artikkeli. Jos olet suorittanut kaikki tarvittavat tehtävät, voit nyt käydä esittelemässä tuotostasi kurssin vastuuhenkilölle, joka arvioi suorituksesi ja jos olet tehnyt kaiken tarvittavan, antaa sinulle lahjaksi mp3 soittimen.

Sitten tuleekin osuus jossa sinun täytyy oppia käyttämään uutta soitintasi. Ja sitä varten me latasimme viime tehtävässä koneelle musiikkia, jotta voit siirtää biisin ihan ensimmäiseksi soittimeesi. Mikä on helppoa.

Mp3 soitin toimii aivan samalla tavalla kuin muistitikku. Se kiinnitetään USB-porttiin joko johdon tai sisäänrakennetun usb-tikun avulla. Tässä tapauksessa käytetään johtoa.

Musiikin voi siirtää avaamalla Omasta Tietokoneesta Siirrettävän levyn ja liittämällä haluamansa kappaleet kansioon. Jotta kappaleet olisi helpompi löytää soittimella, kannattaa ne laittaa käyttökelpoiseen järjestykseen. Enemmän ohjeita mp3 soittimesi käytöstä löytyy mukana tulevasta ohjekirjasta.

PÄIVÄN TEHTÄVÄ:
  1. Kirjoita vielä viimeinen blogitekstisi, jossa kerrot tuntemuksiasi tästä kurssista ja siitä mitä opit kurssin aikana, oliko kurssi hyödyllinen ja mitä jäi hampaankoloon.
Vaikka kurssi loppuu, ei se tarkoita että blogittamisen ja internetin käytön opettelun tarvitsee loppua. Voit jatkaa pitämään blogiasi pystyssä tai luoda uuden blogin jota sitten käytät johonkin muuhun tarkoitukseen kuin tätä kurssiblogia. Voit myös tietenkin poistaa kurssiblogin pois, jos tunnet sille tarvetta. Allekirjoittaneen osalta tämä on viimeinen teksti tässä blogissa, oli mukava tehdä teille online opiskeluohjeita ja toivon kovasti, että olette olleet mukana iloisin ja oppivin mielin. Kiitos ja kumarrus.

paluu

Ei kommentteja: